MERCEDES-BENZ GLK-CLASS 2008- H7 HID Xenon szett - Jelenlegi ára: 10 990 Ft


MERCEDES-BENZ GLK-CLASS (X204)
06/2008 -
H7 HID XENON szett
Tompított fényszóróba
Egyedi esetekben a foglalat eltérő lehet. Kérnénk Önöket, hogy vásárlás előtt a szervizkönyvben ellenőrizzék a foglalat típusát!
Távolsági fényszóróba is tudunk Xenon szetteket ajánlani. Ha távolsági fényszóróba is szeretnének szettet vásárolni, kérem vásárlás előtt jelezzék!
Kérjük Önöket, hogy vásárlás előtt jelezzék, hogy milyen színhőmérsékletű izzókra van szükségük!
Színhőmérsékletek: 4300K, 6000K, 8000K, 10000K, 12000K, 25000K és 30000K
Általában 6000 Kelvines és 8000 Kelvines szettek vannak raktáron. Kérném, hogy vásárlás előtt egyeztessenek!
Minden kedves vásárlónk 1pár kék színű R501 W5W LED helyzetjelző izzót kap ajándékba HID XENON szett vásárlása esetén. Kérjük, email-ben jelezzék, ha fehér színű LED izzókat szeretnének!
Szinte minden termékünket azonnal raktárról tudjuk küldeni Önöknek. Készlethiány adódhat. Kérjük, vásárlás előtt érdeklődjenek!!!
E4 & CE tanúsítvány
ISO-9001: 2000
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A HID XENON LÁMPÁKRÓL:
HID (High Intensity Discharge = nagy intenzitású kisülés). A rendszer annak köszönheti nevét, hogy - szemben a hagyományos izzókkal - nem található benne izzószál; a fénykibocsátás a speciális nemesgázokkal (pl. Xenonnal) és fémsókkal töltött kvarcüveg izzóban található két elektróda között, 23 000V-os indítófeszültség hatására kialakuló ívkisülés következtében valósul meg. A mindenkori üzemállapothoz tartozó optimális feszültséget a szettekhez mellékelt, mikroprocesszor által vezérelt transzformátor biztosítja. A szett tartalmazza a HID xenon izzókat, trafót, kábeleket és egyéb tartozékokat.
A HID XENON LÁMPA ELŐNYEI:
BIZTONSÁG
Az egyedileg tervezett termék elektromos áramkörei különösen biztonságosak: Rövidzárlat elleni védelem.
Fordított polaritás védelem.
Erős kialakítása miatt véd a túlmelegedés ellen.
Ezek nagymértékben növelik a jármű biztonságát.
NAGYOBB FÉNYERŐ
A xenon égő fele annyi energiával kb. 3x-or annyi fényt biztosít. 3-szor nagyobb lumenű fényforrással rendelkezik, mint a hagyományos 55W-os halogén izzók. /Fényáram (lm)/
Normál halogén izzó: ~1000lm
HID Xenon izzó: ~3300lm
HOSSZÚ ÉLETTARTAM
HID XENON lámpa nem tartalmaz izzószálat, amely hő terhelés hatására eléghetne, vagy a rázkódástól elpattanhatna. Hasznos élettartama körülbelül 3000 óra, mely 10-szerese egy átlagos lámpa élettartamának.
KISEBB FELVETT TELJESÍTMÉNY:
A HID Xenon rendszerek csak 35 wattot fogyasztanak, szemben a hagyományos izzók 55-75 wattjával, az elérhető fényáram azonban akár háromszoros is lehet. A kisebb teljesítményigény alacsonyabb üzemi hőmérsékletet eredményez, így a foncsort nem károsítja, az elektromos rendszert kíméli. Az aktív biztonság növelése - és egyéb kedvező tulajdonságai - mellett a HID Xenon szettek alkalmazása a fenntartási költségekre is jótékonyan hat (kevésbé terheli a generátort, ezáltal csökken a fogyasztás).
 
 
 
 
SZÍN HŐMÉRSÉKLETEK:
4300K – Extrém fehér
4300 K-es lámpa hozzávetőlegesen 3100 lm kibocsátással, mely érték több mint 3-szorosa a hagyományos halogén lámpáénak. A lámpa fénye egész fehérnek tűnik, és fényének sárgás árnyalata van, mikor visszatükröződik az útról, hasonlóan az OEM HID XENON szettel felszerelt járművekkel. Ez ideális azon vásárlók részére, akik sokat vezetnek és szükségük van az optimális látási viszonyok biztosítására.
6000K – Gyémánt fehér
6000 Kelvines körülbelül 2900 lm kibocsátással, mely 3-szorosa a hagyományos halogén lámpáénak és kissé kevesebb fényt bocsát ki a 4300 K-eshez képest. Habár ez kevesebb fényt bocsát ki, mégis tisztább fehérebb fényt áraszt egy kevés kékes színnel.
8000K – Jéghegy kék
8000 Kelvines megközelítőleg 2500lm kibocsátással, mely körülbelül 3-szorosa a hagyományos halogén lámpáénak és kissé kevesebb fényt bocsát ki a 6000 K-eshez képest. Kissé kevesebb fényt bocsát ki, de kékesebb fényt áraszt, mint a 6000 K-es. Ez a legközkedveltebb az összes színárnyalat közül a vásárlók körében.
12000K – Viola lila
12000K körülbelül 2000lm kibocsátással, mely több mint kétszerese a hagyományos halogén lámpák kibocsátásának. Ez a színhőmérséklet egy mélyebb kékes viola fényt áraszt. Ez egy sötétebb szín, mint a 6000 Kelvines. Azon vásárlók számára ajánljuk, akik extrémebb, egzotikusabb fény árnyalatot keresnek.
30000K – Lila vagy sötétkék
30000 Kelvines kb. 2000lm kibocsátással, mely több mint 2-szerese a hagyományos halogén lámpa kibocsátásának. Ez a színhőmérséklet egy mélyebb kékes violaszínt ad, mely sokkal mélyebb, mint a 12000 Kelvines színárnyalat. Ez tökéletes azon vásárlóknak, akik a legextrémebb, legegzotikusabb árnyalatot keresik.
Kérjük, vegyék figyelembe: a legtöbb ügyfél azzal a közös tévhittel él, hogy minél nagyobb a K (Kelvin hőmérséklet) annál nagyobb lesz a fénykibocsátás, de ez valójában ellentétes. A K mértéke fordítottan arányos a fénykibocsátás mértékével.
A szett a következőket tartalmazza:
- 2 db XENON HID izzó
- 2 db 100%-ig vízálló – portaszító - rázkódásálló digitális trafó
- 4 db rögzítő elemet a trafókhoz
- minden szükséges kábelt, csavart és egyéb tartozékokat
- teljes beszerelési útmutatót (angol és magyar nyelven)
 
FIZETÉSI FELTÉTELEK:
*Csak banki átutalást és Paypal-on keresztüli fizetést fogadunk el.
*A terméket csak akkor szállítjuk, ha annak teljes összegét megkaptuk, beleértve a szállítási költséget is.
*Ha több tételre licitál, akkor árengedményt adunk a szállítás költségéből.   Kérem, küldjön egy email-t, mielőtt átutalná a pénzösszeget.
*KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET A FIZETÉSI FELTÉTELEKKEL!
 
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
*Fizetést követően minden rendelés 1 napon belül feldolgozunk (kivéve ünnepnapok és hétvége). A rendelés feldolgozását követően a szállítás megerősítéséről email-ben értesítjük a vásárlót. Termékeket csak hétfőtől-péntekig postázunk a budapesti raktárházunkból.
*Termékek küldése Magyarországról DPD futárszolgálattal történik az ország bármely területére és külföldre. Normális körülmények között a legtöbb országba 1-7 napon belül megérkezik a rendelt termék. A szállítási idő a célországtól és egyéb tényezőktől is függ. Ez akár 20 munkanapot is jelenthet.
*KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKKEL!
 
VISSZAVÉTEL FELTÉTELEI:
*Minden általunk eladott termék vadonatúj. Ha Ön rossz vagy hibás terméket kap, kérjük, értesítsen erről bennünket a termék kézhezvételétől számított 3 napon belül.
*Ha Ön nincs tökéletesen megelégedve a termékkel, a termék kézhezvételétől számított 7 napon belül visszaküldheti a terméket.
*Bontatlan, eredeti csomagolásban lévő termék visszaküldésekor visszafizetjük a termék teljes vételárát (kivéve a szállítási költséget). A vásárlónak kell gondoskodnia a szállítási és kezelési költségekről a termék visszaküldésekor. Miután megkaptuk a terméket és megbizonyosodtunk róla, hogy a termék bontatlan eredeti csomagolásban van, visszafizetjük a vételárat, azon a módon, ahogy mi a vásárlótól a pénzt kaptuk (banki átutalás vagy Paypal).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási díjat semmilyen körülmények között sem tudjuk visszatéríteni!
* KÉRJÜK, NE LICITÁLJON VAGY VÁSÁROLJON TŐLÜNK, HA NEM ÉRT EGYET AZ ÁRU VISSZAVÉTELÉNEK FELTÉTELEIVEL!
 
KAPCSOLAT:
*Minden email-re 1 munkanapon belül válaszolunk. Ha esetleg nem kapná meg a válaszunkat, kérjük, legyen szíves ismét elküldeni levelét.
*Ha kérdése van a termékeinkkel vagy az üzletpolitikánkkal kapcsolatban, kérjük, hogy küldjön email-t mielőtt licitálna!



Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-15 13:42
. MERCEDES-BENZ GLK-CLASS 2008- H7 HID Xenon szett - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Fontos